Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Besök veterinären i mobilen.

• Öppet 07:00 - 24:00 alla dagar.
• Gratis med djurförsäkring.

Läs mer och boka här!

Är du veterinär? Just nu söker vi fler veterinärer till FirstVet.
Läs mer och ansök på firstvet.se.

FirstVet - Din veterinär på nätet

FirstVet finns som app till iPhone, iPad och Android.
Ladda ner appen i App Store eller på Google Play.

Annons

Om Veterinären.nu

Veterinären.nu grundades 2009 och är idag Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjursägare. Vårt mål är främja sällskapsdjurs hälsa och välbefinnande genom att sprida information i form av artiklar och besvarande av frågor om sjukdomar, skador och skötselråd på ett språk som alla kan förstå.

Veterinären.nu erbjuder följande tjänster

  • Faktabank - här finns våra artiklar om sällskapsdjur uppdelade efter djurslag samt Sjukdomar, Skador och Bra att veta. Vi adderar löpande nya artiklar till faktabanken.
  • Fråga Veterinären - har du frågor eller funderingar? Antingen kan du fråga någon av våra veterinärer och experter om vägledning eller kan du själva hitta svaret i Veterinärens ständigt växande arkiv av redan besvarade frågor.
  • Forum - här kan du diskutera ditt sällskapsdjurs välbefinnande med likasinnade sällskapsdjursägare.
  • Veterinärkatalog – Vår katalogfunktion innehåller information om alla Sveriges veterinärkliniker så att du lätt kan hitta rätt veterinär nära dig.

Vi är oberoende och främjar djurs hälsa och välmående

All information på veterinären är seriös, objektiv och kostnadsfri. Det är viktigt att påpeka att det redaktionella innehållet är helt oberoende och att sponsorer och annonsörer inte kan påverka innehållet i texter eller annat material. Allt publicerat material är författat av erfarna veterinärer med många års praktisk erfarenhet.

Vi på Veterinären.nu arbetar hårt för att löpande addera mera information till sidan. Är du veterinär och intresserad av att hjälpa och bidra med innehåll eller vill du som användare komma i kontakt med oss för att lämna kommentarer är ni välkomna att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Vi hoppas att du får stor glädje av vår sida!

© 2019 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons