Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga eller boka videosamtal på FirstVet.se

Gå till FirstVet

FirstVet finns som app för iPhone, iPad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons

Artiklar

Inga artiklar hittades

Veterinären svarar

 • Svullet öga!

  Hej! Jag har hemma hos mig en kull på sex illervalpar. De är tre veckor gamla, de växer stadigt och äter bra. De har ännu inte öppnat sina ögon. Men nu har det blivit så att en utav valparnas, en viltfärgad hane, ögon har svullnat upp och det kommer ut var inifrån ögat. Jag vet inte hur det blev så, och jag ser ju att det är infekterat. Jag är väldigt orolig, och han måste…

  Sanna Grutzelius

  Av: Sanna Grutzelius

 • ögonförändringar

  Min iller blir minst 7 år i år.Omplaceringsiller. Nu har ena ögat blivit konstigt. Påminner om hur blodhundar ser ut i nederkanten.Hon verkar inte ha några besvär.När hon sover är ögat täckt av en vit hinna.Är det ett ögonlock eller? Vad ska jag göra?

  Inger Andersson-12

  Av: Inger Andersson-12

Fler frågor

Forum Iller

 • Skötselråd iller

  Tamillern som är ett mårddjur släkt med mink och vessla, har domesticerats under flera hundra år och är nu inte bara ett uppskattat sällskapsdjur utan används även till jakt.

 • Mastcelltumör iller

  Mastcellstumörer är godartade tumörer som är vanliga på iller. De bör dock opereras bort eftersom de kan bli såriga och orsaka obehag för illern.

 • Mjältförstoring iller

  Förstorad mjälte är ett mycket vanligt tillstånd på iller. Orsakerna kan variera men i de flesta fall handlar det om en tämligen ofarlig sjukdom.

 • Bästa maten för iller!

  Hej! Min iller är nu 7 år hon är kastrerad. Hon äter illerfoder uppblöt och utblandat med fläskfärs. Är det den bästa maten eller finns annat? Hon äter även hårt illerfoder! Vill inte ha råa kycklingben.

Gå till forumet om Iller
© 2022 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons