Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga eller boka videosamtal på FirstVet.se

Gå till FirstVet

FirstVet finns som app för iPhone, iPad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons

Välkommen till vår nya butik!

Välkommen till vår nya butik!

Efter månader av arbete är vi stolta att kunna säga till alla våra besökare: Välkommen in i vår nya butik!
Djurhälsobutiken har bytt namn till VetZoo och innehåller både sortimentet ifrån den tidigare butiken, men också mycket fräscha nyheter och erbjudande!

Här följer 5 frågor till vår VD Lars Martin Norviit:

Vad är tanken med att lansera en ny butik?

- Vi har jobbat med Djurhälsobutiken i två år och kände att det var dags för förnyelse. Vi vill framför allt göra det ännu smidigare och lättare för våra kunder att hitta rätt produkter till sina djur.

Varför bytte ni namn till VetZoo?

- Många förknippade namnet Djurhälsobutiken med att vi BARA hade foder för sjuka djur. Vi har självklart veterinärsfoder men ett väldigt brett sortiment av vanligt foder av god kvalitet för friska djur också. Vi vill kunna erbjuda foder av högsta kvalitet oavsett vart i livet ditt djur befinner sig.

Vad är nytt?

- En av de stora nyheterna är att man nu kan prenumerera på alla foder och får de givetvis direkt hem till dörren. Sedan har vi utökat sortimentet med tre gånger så många produkter, både med nya leverantörer av hund och katt foder, men också ett helt nytt sortiment för kaniner och gnagare, som vi är väldigt nöjda med.

Vilka är de största fördelarna som du hoppas våra kunder ska upptäcka med VetZoo?

- Framför allt fördelarna med att prenumerera på foder. Att själv kunna välja ut vad man vill ha och få fodret direkt hem till dörren. Detta är helt fraktfritt när man prenumererar. Det är smidigt och enkelt och man slipper passa öppettider hos veterinärer eller zoobutiker eller vara oroliga att fodret inte finns hemma när man behöver det. Dessutom hoppas jag att våra kunder har upptäckt vår ”trippelgaranti”...

Vad innebär det?

- Trippelgarantin står för: bra produkter, snabba leveranser, kostnadsfri rådgivning både före och efter köp. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

Välkommen till VetZoo och upptäck helt nya möjligheter både för dig och ditt djur!

Forum Hund

  • Dragselars påverkan på hundar?

    Hej, Har läst en artikel om dragselar för hundar på Djursidan.se - https://djursidan.se/hund/bast-i-test-dragsele-for-hund/ Har dock några funderingar, finns det någon risk med att låta en hund dra med dragsele? Hur ska man tänka om man har valp, när kan man börja dra?

  • Hermafroditism/onormal könsutveckling hos hund

    Hermafroditism är relativt ovanligt och det kan vara svårt att hitta information kring det. Vi har sammanställt information i denna artikel.

  • Intervju med DogBuddy - hjälper dig hitta pålitliga hundvakter

    Nu finns det äntligen ett enkelt och tryggt sätt att hitta en pålitlig hundvakt i din närhet, någon som matchar både dig och din hund.

Gå till forumet om Hund
© 2022 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons