Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga eller boka videosamtal på FirstVet.se

Gå till FirstVet

FirstVet finns som app för iPhone, iPad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons

Humlan blir omslagsflicka!

Humlan blir omslagsflicka!

Om ni tillhör dem som brukar botanisera bland modemagasinen så kommer ni att känna igen ett bekant ansikte på tidningen Feminas omslag i Septembernumret. Ingen mindre än VetZoo´s egen Humlan är med och förgyller omslaget!

  ”Vad gör Humlan där?”, kanske du frågar dig, men ingenting kunde faktiskt vara mer naturligt.  Har man träffat Humlan så vet man att det finns ingen plats hon tycker är mer självklar att vara på än just framför kameran. Förmodligen var det precis det som Susanne Gellberg, AD på Femina såg, och ville ha henne med.


Humlan står och betraktar omslagen, snart är hon med på ett själv.

Mode handlar ju om så mycket mer än bara kläder. Det är ju en fråga om att trivas med sig själv och veta vad man vill i livet som också bidrar till en bländade utstrålning och framför allt att varje dag veta att man är en stjärna. Och det är något som Humlan har inbyggt i sitt DNA. ”Vill ni se en stjärna – se på mig” tycks hon säga, utan att för den skull vara divig.

Hur gick det då till under själva fotograferingen? Hur fungerade det för Humlan att jobba i studio?
  -Det gick jättebra, säger Susanne. Hon gick omkring i studion och skötte sig själv men ville gärna vara med.

Hur kom det sig att det här samarbetet blev av? 
-Det är en gammal grej vi pratat om länge faktiskt, att ha ett djur med, men det har inte blivit av förrän nu.


Humlan tillsammans med fotograf Helene Linsjö.

Hur lätt var det för Humlan att ta instruktioner och hur långt tålamod hade hon?
-Det var så naturligt för henne. Det var precis som hon visste vad det var som gällde. Hon tittade rätt in i kameran och satte det på första bilden. Hon behövde bara medverka i 5 minuter faktiskt, så lätt gick det.


Helene var imponerad av Humlan, som satte det på första bilden. Humlan tyckte det bara var självklart och förstod inte uppståndelsen.

Jag har själv fotograferat Humlan och då var hon inte så pigg på att dela linsen med någon annan, hur upplevde ni det?
-Ja, det stämmer. Jag fick nog känslan av att hon tyckte det var konstigt att behöva vara två på bilden. Det var som om hon ville säga ” det räcker väl med mig?”

Humlan är ju inte så gammal, lyckades hon sköta sig så det inte skedde någon olycka i studion?
-Det var inga problem! Hon rastade sig utanför när hon behövde. Ibland försvann hon från oss men då hittade vi henne i köket i stället. Hon tyckte väl att det luktade gott därinne. En avstickare gjorde hon faktiskt också till en intilliggande studio och såg till att komma med i Allers julnummer! Det var väl inte för förstasidan då, men i alla fall.


Humlan charmar även Tina Gustavsson, fackreporter på Allers.

Snacka om tidseffektiv och duktig på egen marknadsföring, under några minuter hade Humlan avverkat två modelljobb! Humlan har inte ens fyllt 1 år och hennes modellkarriär har tagit raketfart!

Forum Hund

  • Dragselars påverkan på hundar?

    Hej, Har läst en artikel om dragselar för hundar på Djursidan.se - https://djursidan.se/hund/bast-i-test-dragsele-for-hund/ Har dock några funderingar, finns det någon risk med att låta en hund dra med dragsele? Hur ska man tänka om man har valp, när kan man börja dra?

  • Hermafroditism/onormal könsutveckling hos hund

    Hermafroditism är relativt ovanligt och det kan vara svårt att hitta information kring det. Vi har sammanställt information i denna artikel.

  • Intervju med DogBuddy - hjälper dig hitta pålitliga hundvakter

    Nu finns det äntligen ett enkelt och tryggt sätt att hitta en pålitlig hundvakt i din närhet, någon som matchar både dig och din hund.

Gå till forumet om Hund
© 2022 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons