Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga eller boka videosamtal på FirstVet.se

Gå till FirstVet

FirstVet finns som app för iPhone, iPad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons

Djurhälsobutiken.se är numera stolt sponsor till Hundstallet

Djurhälsobutiken.se är numera stolt sponsor till Hundstallet

I veckan var vi på besök hos hundstallet i Bromma. Anledningen till besöket var att lära oss mera om och förstå deras verksamhet samt sponsra med produkter som kan vara till hjälp i deras dagliga arbete. Vi sponsrar Hundstallet med bl.a. Seraquin mot stela leder, Douxo Klorhexidinspray och Reconvalescent Dog Pasta Dietfodertillskott.

Vi på Djurhälsobutiken.se har som mål att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar djurs hälsa och välbefinnande. Det känns därför naturligt att samarbeta med Hundstallet som gör en fantastisk arbetsinsats för utsatta hundar och ger dem en andra chans.

För er som inte känner till Hundstallet så är det en ideell förening i Stockholm som tar hand om hemlösa och vanvårdade hundar. Varje år kommer ca 500 hundar till Hundstallets. Målet är att rehabilitera och omplacera hundarna hos ägare som kan ge dem den kärlek och omtanke som de förtjänar och behöver.

Vill du stödja Hundstallet kan du sätta in pengar på deras 90-konto: 90 05 57-0 eller läsa mer här.

Forum Hund

  • Dragselars påverkan på hundar?

    Hej, Har läst en artikel om dragselar för hundar på Djursidan.se - https://djursidan.se/hund/bast-i-test-dragsele-for-hund/ Har dock några funderingar, finns det någon risk med att låta en hund dra med dragsele? Hur ska man tänka om man har valp, när kan man börja dra?

  • Hermafroditism/onormal könsutveckling hos hund

    Hermafroditism är relativt ovanligt och det kan vara svårt att hitta information kring det. Vi har sammanställt information i denna artikel.

  • Intervju med DogBuddy - hjälper dig hitta pålitliga hundvakter

    Nu finns det äntligen ett enkelt och tryggt sätt att hitta en pålitlig hundvakt i din närhet, någon som matchar både dig och din hund.

Gå till forumet om Hund
© 2022 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons