FirstVet - Besök veterinären på nätet FirstVet - Din veterinär på nätet
Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
Stängs om 15 | Gå direkt till veterinären.nu » × Stäng
FirstVet - Din veterinär på nätet

Fråga Veterinären

Har du en allmän fråga kring djurhälsa eller skötsel? I vårt stora arkiv kan du enkelt hitta svar på alla tidigare ställda frågor på Veterinären.nu. Vi har genom åren besvarat över 32 000 frågor, så använd först vår sökfunktion för att se om vi redan har besvarat en liknande fråga tidigare. Om du inte hittar svaret är du välkommen att ställa din fråga i frågelådan. Vi försöker besvara alla frågor som inte tidigare behandlats inom 2 veckor.

Veterinären.nu kan inte garantera att svaren är fullständiga eller vid var tid uppdaterade. Veterinären.nu ansvarar inte för ekonomisk skada, varken direkt eller indirekt, som kan uppstå genom användning av svaren på Fråga Veterinären.

Ställ din fråga här

Vi har flyttat frågelådan till vår tjänst FirstVet, så att du snabbt och enkelt kan få svar på dina frågor från våra veterinärer.

Nya frågor och svar kommer att publiceras på FirstVets webbplats.

Skapa ett konto hos FirstVet för att ställa din fråga.

Ställ din fråga hos FirstVet »

Ställ din fråga till våra veterinärer, antingen i vår frågelåda eller genom ett videomöte.

Vill du snabbt få svar och har en specifik fråga rörande ditt djurs hälsa eller beteende, rekommenderar vi att du vänder dig till vår veterinärtjänst FirstVet.

Vid akuta ärenden rekommenderar vi att du omgående kontaktar veterinärklinik eller djursjukhus.

  • Genom FirstVet erbjuder vi videomöten med legitimerade och erfarna veterinärer och är ett lättillgängligt alternativ när du har frågor rörande ditt djurs hälsa.
  • Ett videomöte fungerar som ett vanligt veterinärbesök, med skillnaden att mötet sker genom datorn (kommer snart även som app i mobilen eller surfplattan).
  • Genom FirstVet får du snabbt och enkelt svar.

Boka videomöte med veterinär här »