Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Besök veterinären i mobilen.

• Öppet 08:00 - 24:00 alla dagar.
• Gratis med djurförsäkring.

Läs mer och boka här!

Är du veterinär? Just nu söker vi fler veterinärer till FirstVet.
Läs mer och ansök på firstvet.se.

FirstVet - Din veterinär på nätet

FirstVet finns som app till iPhone, iPad och Android.
Ladda ner appen i App Store eller på Google Play.

Annons
 1. Kattlady #1 Kattlady

  Kattunge med diarré o blod i avföring

  Hej
  Jag har en kattunge som är 15 veckor gammal. Han har sedan ca 2 veckor varit såriga i rumpan o det har blött vid analöppningen o jag har sett vid ett tillfälle att det varit lite blod i avföringen.
  Innan misstänkte jag att han var hård i magen men nu idag har han varit lös i magen?! Jag har blött hans torrfoder, kan det vara en hjälp? Jag tror nämligen att dett har med maten att göra. Tidigare ägare hade tydligen gett honom lite allt möjligt o skickade inte med den mat han hade där. Jag använder Brit care till kattungar o den var bra till min första katt. Ge mig tips på vad jag kan tänka på.
  Tidigare ägare hade inte avmaskat. Hon sa att det inte behövdes eftersom han inte varit ute alls men mamman har ju? Borde jag prova avmaska nu? Har läst aTT det kan vara parasit! Tips tack!

Inlägg 1-1 av 1

Forum Katt

 • Ny kattmamma flåser hela tiden

  Min katt födde igår kväll 5 kattungar, hon har alltid varit frisk o lekfull katt, nu när hon ammar o håller om kattungarna flåser hon jätte mycket då munnen öppnas o tungan sticker ut en bit, ser hur snabbt hon andas och hur hjärtat dunkar... kan det vara något fel…

 • Dålig aptit

  Hej Jag har varit bortrest en vecka och min granne tog då hand om min katt, när jag kom hem så tycker jag att hon har sämre aptit och lite tröttare än vanligt. Jag har pratat med min granne och allt har gått bra medans jag var bortrest. Tänkte först…

 • Om din katt jamar mer än vanligt

  Varför jamar katten så mycket?

Gå till forumet om Katt
© 2018 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons