Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. Sylvia Larsson #1 Sylvia Larsson (uppdaterad: )

  Ryckningar

  Diskussion kring frågan Ryckningar

  En av mina katter hade ryckningar av just det slag som beskrevs och fick diagnosen epilepsi. Medicineringen hjälpte dock inte.

 2. karin grubb # karin grubb svarade

  Min katt som är två år fick ett anfall när hon bara var några månader då hon försvann under huset och var där hela natten. Sen var hon bra tills för kanske ett år sen och nu har hon varit så här flera dagar. Hon slickar sig och rycker i ryggen och rusar iväg och kryper sen ihop på ett undanskymt ställe. Vi var till veterinär i går som trodde det kunde vara analsäcksinflammation, men där var det bra. Jag avmaskade henne när hon var dålig förra gången, men jag tror inte det var orsaken. Hon är i vanliga fall väldigt gosig, men nu ser hon ut som om hon ser ett spöke om jag försöker gosa. Det är så svårt när man inte kan göra något och hon lider.

 3. Christina Lindström # Christina Lindström svarade

  Min katt fick samma symtom för ca 15 år sedan. Inga fel hittades, men på försök sattes hon på fenemal, vilket har fungerat strålande. Hon är snart 18 år och äter 1 tablett morgon och 1 1/4 tablett kväll av 15 mg tabletter. Fenemal kan alltså fungera även vid icke diagnostiserad epilepsi.

Inlägg 1-3 av 3

Forum Katt

 • Försäkringar

  Någon som har erfarenhet av och tips på en bra kattförsäkring?

 • flytta utekatt till lägenhet snart

  hej!! Jag har flyttat till en lägenhet med min kille, och snart ska jag ta dit min älskade Tusse som är ett och ett halvt år ca. Han bor just nu hos min mamma på landet och han älskar verkligen utelivet. Han var innekatt från hans födsel, sen var jag…

 • Pratande katt om nätterna..

  Hej! Lite bakgrund innan frågan: Har sedan 6dar tillbaka adopterat en omplaceringskatt, 3år gammal. Hon kommer från USA, tidigare ägaren flyttade hem till Sverige förra året, för att sedan flytta till Europa. Katten mådde inte bra av flygresan, slutade äta, bodde 3mån på katthem innan hon kom till mig i…

Gå till forumet om Katt
© 2020 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons