Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. Sylvia Larsson #1 Sylvia Larsson (uppdaterad: )

  Ryckningar

  Diskussion kring frågan Ryckningar

  En av mina katter hade ryckningar av just det slag som beskrevs och fick diagnosen epilepsi. Medicineringen hjälpte dock inte.

 2. karin grubb # karin grubb svarade

  Min katt som är två år fick ett anfall när hon bara var några månader då hon försvann under huset och var där hela natten. Sen var hon bra tills för kanske ett år sen och nu har hon varit så här flera dagar. Hon slickar sig och rycker i ryggen och rusar iväg och kryper sen ihop på ett undanskymt ställe. Vi var till veterinär i går som trodde det kunde vara analsäcksinflammation, men där var det bra. Jag avmaskade henne när hon var dålig förra gången, men jag tror inte det var orsaken. Hon är i vanliga fall väldigt gosig, men nu ser hon ut som om hon ser ett spöke om jag försöker gosa. Det är så svårt när man inte kan göra något och hon lider.

 3. Christina Lindström # Christina Lindström svarade

  Min katt fick samma symtom för ca 15 år sedan. Inga fel hittades, men på försök sattes hon på fenemal, vilket har fungerat strålande. Hon är snart 18 år och äter 1 tablett morgon och 1 1/4 tablett kväll av 15 mg tabletter. Fenemal kan alltså fungera även vid icke diagnostiserad epilepsi.

Inlägg 1-3 av 3

Forum Katt

 • Utekatt som jamar och vill ut

  Hej! Vår katt är en norsk skogskatt och hon är utekatt. Första året var hon inne, men därefter har hon varit ute mer och mer. Hon är nu 3 år- Vi tycker det är mysigt när hon är inne så att vi kan leka med henne, pyssla om henne och…

 • Min katt bits och rivs

  Varför bits och rivs katten?

 • Kattunge skadad tasa

  Hej, Jag har en kattunge på 10 veckor vars framtassar drabbats av några slags sårskorpor, se bild nedan. Jag undrar om det är någon här som varit med om något liknande samt om jag bör ta honom till veterinären pga det? ”Såren” läcker inte, han kan stödja sig på tassarna…

Gå till forumet om Katt
© 2019 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons