Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. Administratör #1 Administratör (uppdaterad: )

  Tyck till om Veterinären.nu

  Hej,
  För att vi skall kunna förbättra Veterinären.nu vill vi höra vad ni, våra besökare, tycker.
  Använd denna tråd för att ge oss konstruktiv feedback och kommentarer för hur vi kan göra sidan bättre.

 2. LM-a4 # LM-a4 svarade

  Hej,

  Det som jag saknar är bilder till Era olika artiklar, röntgenbilder etc. En gallerifunktion vore också önskvärt.

 3. matti # matti svarade

  Tack Fredrik och Marianne för en jättefin sida :-) Otroligt bra skrivna artiklar….bra motvikt till den pseudovetenskap som dräller på nätet!

  Perfekt att tipsa djurägare att själva gå in och läsa!

  “Keep up the good work”

  mvh / “glesbygdsveterinär’n n’matti”

 4. Hasse-25 # Hasse-25 svarade

  Jag fick tips om vetrinären.nu i DN för några veckor sedan. Har ni försökt att marknadsföra sidan på något annat sätt. 
  Det är så här som forum på nätet ska se ut!

  Husse Hasse

 5. Djurvän # Djurvän svarade

  Jag tycker det är en fantastisk ide´ att ha denna sajt. Bara detta att man kan ställa frågor till veterinärer och få ett svar när ni har tid och inte behöva ringa och jaga på veterinärstationerna varje gång man undrar något och inte hittar info någon annan stans.  Artiklarna är bra och välskrivna och tar upp det som behövs med bra fakta och utan allt som inte direkt kopplar till ämnet.
  Hittade eran sida genom att jag var ute på ratpower och tittade lite, blev nyfiken och kände att denna sida är väldigt bra och nyttig at ha tillgång till då vi har en hel del olika husdjur.

  M.V.H Djurvän

 6. My-b3 # My-b3 svarade

  Hej!
  Jag kan inte komma på några ideèr till er just nu. För jag har suttit här och läst, läst och läst och hittar allt vad jag behöver veta..detta är underbart som djurägare att kunna i lugn och ro läsa på om sina djur.
  Kunskapen är ovärderlig..kunskap ger en ro i hjärtat.
  En välmående matte och husse ger ett harmoniskt husdjur med ett långt liv. (ofta).
  Artiklarna och olika inlägg är så bra skrivna så man behöver inte vara Vett. för att förstå.. Ett stort tack skall ni ha för en underbart bra sida. Denna skall rekommenderas, jag lovar.
  mvh Matte My

 7. Anette Boström # Anette Boström svarade

  Hej,

  jag är helt ny men tycker att detta är ett mycket bra initiativ. Jag har två hundar och tre katter men det finns miljoner saker jag inte vet om sjukdomar mm. För det mesta slipper man ju det men jag har inte heller råd att kuta iväg till min veterinär varje gång jag blir orolig för ett djur. Så då är det skönt med ett ställe som detta att gå in på när något händer eller som avkoppling och intressebank att läsa runt på. Man lär sig också massor av att lära om andras misstag eller framgångar. Det blir en styrka för mig att kunna bedriva friskvård i den mån jag kan med mina djur…

 8. Eila K # Eila K svarade

  Hej!

  Vill bara tacka för en JÄTTEBRA och seriös websajt! Det finns ju väldigt mycket information på webben att tillgå men det mesta är personligt tyckande. Här vet man att folk som svarar vet vad de pratar om när man ställer en fråga. Och helt gratis utan några krav! Helt fantastiskt - keep up the good work!

  Ha en skön sommar!

 9. anne-lie mårefors # anne-lie mårefors svarade

  Har helt nyligen upptäckt er och tycker att ert arbete med forumet är jättebra. Fick själv ett jättebra svar på en fråga jag hade. Tycker också att det är bra att jag kan leta själv bland frågor och svar. Toppen!

 10. Maija-dd # Maija-dd svarade

  Hej ! Jag råkade hitta denna sida när jag sökte för en åkomma för min hund. Verkar vara en toppenbra sida. Kanske lite reklam om att den finns inte skulle skada. Finns ju så många forum´så det är svårt att hitta bland alla. Tack för en bra sajt !

Inlägg 1-10 av 13

Forum Katt

 • Vilken kattlåda?

  Hej! Jag skulle behöva lite tips och råd om vad man kan göra med en katt som ibland bajsar utanför lådan. Sedan ett tag tillbaka har jag upptäckt att den ena katten, jag har två ragdolls, gör ifrån sig bredvid lådan istället för i den. Jag funderar på om det…

 • Desperat efter hjälp! :( / katt med sår & smuts i öronen

  Hej! Min katt Nera har haft problem med ett sår framför sitt ena öra i i ett halvår, om inte mer.. Hon blev 1 år gammal i december 2019 och är en huskatt. Jag har verkligen försökt med allting och behöver verkligen tips, råd och hjälp nu, har gråtit många…

 • Akta er för Häsinge Smådjurs klinik för lurendrejeri!

  Hade varit hos nämnda veterinären för en specifik tandverk hos min katt. Klinken försökte pracka på en "Paket" på 2600 kr. där de tar röntgenbilder för att sedan behandla tanden. Men jag var tydlig på att problemet med den specifika tanden måste åtgärdas. Katten behandlades i kliniken en hel dag…

Gå till forumet om Katt
© 2020 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons