Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. C.C.18 #1 C.C.18 (uppdaterad: )

  Rodnad knöl ljumsken

  Hej på er! Har en Cane Corso som är 10 månader nu. Vi har plockat några fästingar på honom, Men märkte detta nu en knöl som var väldigt röd i ljumsken. Vi har tagit en fästing där i ljumsken, men är helt säker på att det är den lilla rodnade fläcken bredvid. Syns på bilden. Vad kan detta vara, verkar inte ha ont av den. Tack på förhand!

 2. C.C.18 # C.C.18 svarade

  Detta är den andra bilden…

 3. So11an # So11an svarade

  Jag skulle misstänka borrelia. Det är tyvärr väldigt nonchalerat hos vet. så vill du ta prov för borrelia får du stå på dig. Har du skrivit upp när ni tog fästingen? Ha uppsyn över hunden och registrera om den verkar få feber, bli slö, få ont när den ska kliva upp eller haltar på olika ben (vandrande hälta) och/eller tappar aptiten. Har den borrelia och visar symptom så lär den få antibiotika. 2-5 månaders inkubationstid.

Inlägg 1-3 av 3

Forum Hund

 • Diarré

  8årig bordercollie. Kastrerad hane har diarré till å från.provat kokt ris utan resultat.annars i övrigt pigg å busig. Råd?

 • ostekondros/ armbågar?

  hej allihop....jag försöker få så mkt info jag bara kan om det eventuella problem som vår hund troligen lider av...jag är inte säker men vår hund verkar ha ett problem som tyder på osteokondros el ngt liknande eftersom hältan vill inte försvinna och hunden har redan fått vara mer eller…

 • Valp 6 mån Bajsning

  Hej Har en 6 mån huskytik som äter taste of the wild torrfoder. Vi ger henne ungefär 6-7 dl om dagen. Morgon och kväll. Hon får alltid något ben att tugga på också. Hur ofta är det normalt att hon ska bajsa om dagen för att det ska vara ok?…

Gå till forumet om Hund
© 2020 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons