Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Besök veterinären i mobilen.

• Öppet 07:00 - 24:00 alla dagar.
• Gratis med djurförsäkring.

Läs mer och boka här!

Är du veterinär? Just nu söker vi fler veterinärer till FirstVet.
Läs mer och ansök på firstvet.se.

FirstVet - Din veterinär på nätet

FirstVet finns som app till iPhone, iPad och Android.
Ladda ner appen i App Store eller på Google Play.

Annons
 1. LamL #1 LamL

  Priser vid undersökning av knöl

  Är det någon som har erfarenhet av att besöka veterinären pga en knöl på sin hund? Och vad det har kostat för att undersökas alt vad en operation för att avlägsna en sådan kostar?

  Jag har nyligen hittat en knöl på min egen hunds svans samt en på hennes bröst (mellan frambenen)
  Hon är en 9 år gammal schäfer som annars mår jätte bra.
  Jag ska boka tid för att få knälarna kollade. Men jag är väldigt orolig över vad det kommer att kosta att få dem bedömda samt om de behöver operas bort.
  Jag är bara nojig med kostnaden då jag har en bunt med räkningar som kommer nu i slutet av januari samt februari. (Besiktning, bil försäkring, CSN mm)
  Allt på en gång som vanligt.

  Så jag skulle mest vilka veta om man ska överväga att ställa av bilen och spara de pengarna ifall veterinär kostnaderna kommer vara skyhöga.

 2. LUNKAN # LUNKAN svarade

  Hej!
  På några dagar utvecklade vår äldsta taxtik, snart 13 år, en ganska stor knöl (typ hasselnöt med skal) vid ett juver. En första undersökning där knölen avlägsnades och analyserades ca 3,300 kr. Tumören var elakartad så vi gick vidare med röntgen och provtagning, ytterligare 3.850 kr. Några kronor får vi tillbaka från försäkringsbolaget.  Sannolikt går vi inte vidare med ett par dyra och påfrestande operationer (25 - 30 tkr). Hunden är ännu helt utan besvär, pigg och stark. Jagar mera sällan då de yngre tar plats men har intresse och kondition i behåll. Så länge hon inte visar besvär och lidande och lever ett värdigt liv låter vi allt ha sin naturliga gång.

Inlägg 1-2 av 2

Forum Hund

 • Rodnad knöl ljumsken

  Hej på er! Har en Cane Corso som är 10 månader nu. Vi har plockat några fästingar på honom, Men märkte detta nu en knöl som var väldigt röd i ljumsken. Vi har tagit en fästing där i ljumsken, men är helt säker på att det är den lilla rodnade…

 • Eurasier tik vill varken eller leka

  Min tvååriga eurasier slutade löpa för en vecka sedan. Jag vet inte om hon är deprimerad eller bara trött, men hon är inte så pigg på att varken gå eller leka. När vi tar henne på promenader gör hon det motvilligt och vill inte ens leka med andra hundar vilket…

 • Biverkningar fästinghalsbandet Eresto

  Min york har fått biverkningar av halsbandet, darrningar och verkar väldigt trött. Har nu varit av med halsbandet i 5 veckor, hur länge sitter medlet kvar i kroppen?

Gå till forumet om Hund
© 2019 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons