Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Videomöten med veterinär eller specialist direkt i din mobil, surfplatta eller dator.

 • ✓ Legitimerade veterinärer & specialister
 • ✓ Snabb diagnos eller remiss
 • ✓ Öppet 06-24 (helger 09-18)
 • ✓ Pris från 320 kr
 • ✓ Kostnadsfritt med vissa försäkringsbolag
 • ✓ 97% nöjda kunder

Registrera dig här

FirstVet - Din veterinär på nätet

Registrera dig på webben eller i någon av våra appar

FirstVet finns som app till iPhone, iPad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play.

Det är kostnadsfritt att skapa ett konto.

Annons
 1. Nian #1 Nian

  Vad ska vi göra med vår hund?

  Vi har en bichon havanais hane som är 11 år gammal. Vi har sett under en längre tid en rad förändringar hos honom om vi tolkar som demens. Han äter inte riktigt som han ska, han får ju i sig mat det är inte det men ibland verkan han glömma bort att han ätit och ibland att han ska äta.

  Sover väldigt mycket och vill knappt gå ut, vi får vara glada om vi kommer runt huset med honom. Vissa dagar är han glad medans han andra dagar ser ut som han är redo att lämna in. Hans humör skiftar också ganska mycket och han har börjat morra både åt mig och min fru och även mot barnen. Det kan räcka med att man närmar sig honom bara utan att röra honom.

  Vi får dock ta i honom utan att han verkar ha ont eller vara öm i vare sig tassar eller kropp.

  Vi fick lov att ta bort vår andra hund för lite över ett år sen och det tog han hårt då det var hans ledstjärna som försvann och allt detta började efter detta och har sedan bara fortsatt.

  Vi ska till vet nästa vecka men vi har redan börjat fundera på om det kanske inte är bäst att låta honom somna in, han har inte den där gnistan i ögonen längre heller även om det glimmar till någon dag ibland.

  Tacksam för råd.

 2. Annons
 3. Scrabble # Scrabble svarade

  Ofta kan den äldre hunden leva upp om man skaffar en valp.  Det är som att de har behov av att lära upp en efterträdare. Så mitt råd är att skaffa en valp nu och inte vänta till sen av hänsyn till hunden. Dvs om ni vet att ni vill fortsätta ha hund.

Inlägg 1-2 av 2

Forum Hund

 • Hur sjuk ska djuren vara för att veterinären ska säga att" Nu går det inte längre"

  Detta inlägg gäller ju alla husdjur.....Hur långt kan veterinärer gå i behandlingen av svårt sjuka djur? Där djurägarna i sin förtvivlade kamp om att hålla sin älskling vid liv ytterligare ett litet tag! De lägger enorma pengar på att köpa sig lite tid....." bara lite till " för de orkar…

 • Artros hund

  Artros betyder att en led har kroniska förändringar i brosk och ledkapsel samt kronisk inflammation. Det finsn många sätt att behandla och lindra symtomen men man kan aldrig få en led att bli helt bra igen.

 • Biverkningar fästinghalsbandet Eresto

  Min york har fått biverkningar av halsbandet, darrningar och verkar väldigt trött. Har nu varit av med halsbandet i 5 veckor, hur länge sitter medlet kvar i kroppen?

Gå till forumet om Hund