Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. Lyrdal #1 Lyrdal

  Kräkningar och blodig avföring

  Hej, har en 5 år gammal jakt Labrador, igår vid 17 tiden började han spy vätska och slem, detta har fort gått under gårdags kvällen och natten. Imorse var vi påväg till Blåstjärnan, skulle bara ut på en kort kiss runda. Tyckte han verkade piggare och valde att skjuta upp besöket. Skall tilllägga att han var racer lös imagen.
  Vi kom hem och han valde att dricka ca 1 dl vatten för första gången. (Drack eller åt inget under gårdagen) Dröjde ca 2 timmar så spydde han likt igår vatten och slem. Efter en stund drack han ca 1 dl vatten till detta har han inte spytt upp men när vi var ute och gick vid 17 tiden var det racer bajs bara vätska med inslag av blod.

  Han är påtagligt trött, slö, men när vi skall gå ut verkar han bli lite piggare.

  Har klämt och kännt på magen och han gör inga tecken på att ha ont.

  Jag är väldigt kluven hur jag skall göra.
  Åka eller inte. Är mest rädd för uttorkning.

  Tack för svar.
  Med vänlig hälsning,
  Karin Lyrdal

Inlägg 1-1 av 1

Forum Hund

 • Okompetent veterinär?

  Jag har haft problem med att hunden slickade/tuggade sig i baken/höften/anus hela sommaren. När i början av augusti huden på båda sidorna nära anus öppningen har blivit röd och irriterad gick jag till veterinären som jag brukade besöka förut. Fick tvätta bort Frontline behandlingen (som jag brukar lägga på hunden…

 • Hund med separationsångest

  Hej! Hämtade hem en omplaceringshund för ca 2 veckor sedan som är 11 månader gammal, 50% golden, 25% schäfer, 25% Australien shepard, och vi har märkt att han har extrem separationsångest. Vi kan inte ens gå ut i 5 minuter utan att han springer runt och skäller och ylar, han…

 • Diarré

  8årig bordercollie. Kastrerad hane har diarré till å från.provat kokt ris utan resultat.annars i övrigt pigg å busig. Råd?

Gå till forumet om Hund
© 2020 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons