Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Besök veterinären i mobilen.

• Öppet 07:00 - 24:00 alla dagar.
• Gratis med djurförsäkring.

Läs mer och boka här!

Är du veterinär? Just nu söker vi fler veterinärer till FirstVet.
Läs mer och ansök på firstvet.se.

FirstVet - Din veterinär på nätet

FirstVet finns som app till iPhone, iPad och Android.
Ladda ner appen i App Store eller på Google Play.

Annons
 1. marcus_laajanen #1 marcus_laajanen

  1.5årig rottweiler lös i magen och fiser onormalt mycket

  Hejsan! Blir lite lur på min lilla flickas mage, hon bajsar oftast 2 ggr per promenad, oftast ser första bra ut, medans andra är löst. Hon fiser även vad jag anser vara “onormalt” mycket, hon har ätit nytt foder i snart 4 veckor, trodde det skulle bli bättre då, men ingen skillnad.
  Hon har regelbundna måltider 2 ggr om dagen.
  Vi tar regelbundet 2 längre promenader (1-1.5h) om dagen, sen 2-3 kortare svängar (ca 30min) beroende på hur mycket energi hon har.
  Kan det vara det att hon behöver ett annorlunda foder ? Bytte nämligen foder pga att hon var väldigt smal, hon har gått upp i vikt nu med Fourfriends fodret, så det är positivt!
  Hon äter varken sitt eget eller andra hundars bajs.
  Jag märker inte av att hon mår dåligt på något sätt alls, därav har jag inte ansett att det har behövts ett veterinär besök, men nu när det inte fungerade med nytt foder blev jag lite fundersam om man kanske skulle ha tagit ett veterinär besök, men tänkte att jag testar här först om någon annan varit med om liknande!
  Någon som har någon bra idé på vad det kan bero på ? Vore evigt tacksam för svar!

Inlägg 1-1 av 1

Forum Hund

 • Jättestressad cane corso

  Har en Cane Corso på 1 år och 2mån. Han är och har blivit ännu mer stressad. Alltså super stressad. Så fort vi ska åka iväg eller bara en av oss i familjen så börjar han gå runt runt med svansen mellan benen och öronen bakåt och som kryper ihop.…

 • Diabetes mellitus hund

  Diabetes mellitus, sockersjuka, är en gammal sjukdom som var känd redan för flera hundra år sedan. Sjukdomen innebär en brist på insulin, insulin får istället injiceras. Behandlingen är vanligen livslång.

 • Demens???

  Är det någon som upplever samma problem som jag med min 14 år gamla Parson russel-hane; att han har svårt att komma till ro om kvällarna och vandrar runt, runt i lägenheten samt krafsar ibland på olika dörrar?? Kan det vara demens?? Vet någon hur hörseln på en så pass…

Gå till forumet om Hund
© 2019 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons