Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Besök veterinären i mobilen.

• Öppet 07:00 - 24:00 alla dagar.
• Gratis med djurförsäkring.

Läs mer och boka här!

Är du veterinär? Just nu söker vi fler veterinärer till FirstVet.
Läs mer och ansök på firstvet.se.

FirstVet - Din veterinär på nätet

FirstVet finns som app till iPhone, iPad och Android.
Ladda ner appen i App Store eller på Google Play.

Annons
 1. marcus_laajanen #1 marcus_laajanen

  1.5årig rottweiler lös i magen och fiser onormalt mycket

  Hejsan! Blir lite lur på min lilla flickas mage, hon bajsar oftast 2 ggr per promenad, oftast ser första bra ut, medans andra är löst. Hon fiser även vad jag anser vara “onormalt” mycket, hon har ätit nytt foder i snart 4 veckor, trodde det skulle bli bättre då, men ingen skillnad.
  Hon har regelbundna måltider 2 ggr om dagen.
  Vi tar regelbundet 2 längre promenader (1-1.5h) om dagen, sen 2-3 kortare svängar (ca 30min) beroende på hur mycket energi hon har.
  Kan det vara det att hon behöver ett annorlunda foder ? Bytte nämligen foder pga att hon var väldigt smal, hon har gått upp i vikt nu med Fourfriends fodret, så det är positivt!
  Hon äter varken sitt eget eller andra hundars bajs.
  Jag märker inte av att hon mår dåligt på något sätt alls, därav har jag inte ansett att det har behövts ett veterinär besök, men nu när det inte fungerade med nytt foder blev jag lite fundersam om man kanske skulle ha tagit ett veterinär besök, men tänkte att jag testar här först om någon annan varit med om liknande!
  Någon som har någon bra idé på vad det kan bero på ? Vore evigt tacksam för svar!

Inlägg 1-1 av 1

Forum Hund

 • Rodnad knöl ljumsken

  Hej på er! Har en Cane Corso som är 10 månader nu. Vi har plockat några fästingar på honom, Men märkte detta nu en knöl som var väldigt röd i ljumsken. Vi har tagit en fästing där i ljumsken, men är helt säker på att det är den lilla rodnade…

 • Eurasier tik vill varken eller leka

  Min tvååriga eurasier slutade löpa för en vecka sedan. Jag vet inte om hon är deprimerad eller bara trött, men hon är inte så pigg på att varken gå eller leka. När vi tar henne på promenader gör hon det motvilligt och vill inte ens leka med andra hundar vilket…

 • Biverkningar fästinghalsbandet Eresto

  Min york har fått biverkningar av halsbandet, darrningar och verkar väldigt trött. Har nu varit av med halsbandet i 5 veckor, hur länge sitter medlet kvar i kroppen?

Gå till forumet om Hund
© 2019 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons