Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. marcus_laajanen #1 marcus_laajanen

  1.5årig rottweiler lös i magen och fiser onormalt mycket

  Hejsan! Blir lite lur på min lilla flickas mage, hon bajsar oftast 2 ggr per promenad, oftast ser första bra ut, medans andra är löst. Hon fiser även vad jag anser vara “onormalt” mycket, hon har ätit nytt foder i snart 4 veckor, trodde det skulle bli bättre då, men ingen skillnad.
  Hon har regelbundna måltider 2 ggr om dagen.
  Vi tar regelbundet 2 längre promenader (1-1.5h) om dagen, sen 2-3 kortare svängar (ca 30min) beroende på hur mycket energi hon har.
  Kan det vara det att hon behöver ett annorlunda foder ? Bytte nämligen foder pga att hon var väldigt smal, hon har gått upp i vikt nu med Fourfriends fodret, så det är positivt!
  Hon äter varken sitt eget eller andra hundars bajs.
  Jag märker inte av att hon mår dåligt på något sätt alls, därav har jag inte ansett att det har behövts ett veterinär besök, men nu när det inte fungerade med nytt foder blev jag lite fundersam om man kanske skulle ha tagit ett veterinär besök, men tänkte att jag testar här först om någon annan varit med om liknande!
  Någon som har någon bra idé på vad det kan bero på ? Vore evigt tacksam för svar!

Inlägg 1-1 av 1

Forum Hund

 • Okompetent veterinär?

  Jag har haft problem med att hunden slickade/tuggade sig i baken/höften/anus hela sommaren. När i början av augusti huden på båda sidorna nära anus öppningen har blivit röd och irriterad gick jag till veterinären som jag brukade besöka förut. Fick tvätta bort Frontline behandlingen (som jag brukar lägga på hunden…

 • Hund med separationsångest

  Hej! Hämtade hem en omplaceringshund för ca 2 veckor sedan som är 11 månader gammal, 50% golden, 25% schäfer, 25% Australien shepard, och vi har märkt att han har extrem separationsångest. Vi kan inte ens gå ut i 5 minuter utan att han springer runt och skäller och ylar, han…

 • Diarré

  8årig bordercollie. Kastrerad hane har diarré till å från.provat kokt ris utan resultat.annars i övrigt pigg å busig. Råd?

Gå till forumet om Hund
© 2020 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons