Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. mattias_andersson #1 mattias_andersson

  Skum "bula" efter bråk

  Hej.
  Min lilla chihuahua mix hane blev påhoppad av en större hund. Direkt efter såg jag en utbuknad på vänster sida. Denna utbuknad känns typ som att de e vätska eller nånting i den å den guppar när han går. Syns när han går men inte annars. Han blev rejält blåslagen bokstavligt talat. Inget bitsår men rejält blå över magen. Kvällen de hände så var han dålig å kräktes och dagen efter sov han. Sen har han varit pigg. Lite öm framme vid bröstkorgen första dagen men inget som inte var logiskt. Blåmärkena börjar gå bort. Men inte denna bula. Han verkar inte ha ont. Han äter, sover, kissar å bajsar som vanligt. Ja tänkte kan han ha fått ett bråck. ? Detta e precis där revbenen slutar. E de kanske nån blödning så de e vätska. Dum som ja e har ja inte, eller ja har inte ens haft möjlighet med försäkring efter wn hård å lång separation som lämnat mig luspank. Kan inte ens köpa mat till mig just nu. Loke som han heter har de dock väldigt bra med motion och mat osv så snälla inga moralkakor.
  Men denna “bula” oroar mig.
  Sen en liten liten knöl i skinnet på höger sida. Har han iof alltid haft. Känns som revben typ men när ja kände idag va de en kila i huden. Denna gillade han inte när ja tog mellan fingrarna.
  Jag vet jag borde till en veterinär när ja e så orolig men jag kan verkligen inte :-(

Inlägg 1-1 av 1

Forum Hund

 • Tips på inhängnade rastplatser i närheten av Södermalm

  Hej, Precis flyttat till STHLM, finns det någon som har tips på inhägnade rastplatser i närheten av Södermalm. Simma lugnt! // Erik

 • Jättestressad cane corso

  Har en Cane Corso på 1 år och 2mån. Han är och har blivit ännu mer stressad. Alltså super stressad. Så fort vi ska åka iväg eller bara en av oss i familjen så börjar han gå runt runt med svansen mellan benen och öronen bakåt och som kryper ihop.…

 • Diabetes mellitus hund

  Diabetes mellitus, sockersjuka, är en gammal sjukdom som var känd redan för flera hundra år sedan. Sjukdomen innebär en brist på insulin, insulin får istället injiceras. Behandlingen är vanligen livslång.

Gå till forumet om Hund
© 2019 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons