Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Besök veterinären i mobilen.

• Öppet 07:00 - 24:00 alla dagar.
• Gratis med djurförsäkring.

Läs mer och boka här!

Är du veterinär? Just nu söker vi fler veterinärer till FirstVet.
Läs mer och ansök på firstvet.se.

FirstVet - Din veterinär på nätet

FirstVet finns som app till iPhone, iPad och Android.
Ladda ner appen i App Store eller på Google Play.

Annons
 1. mattias_andersson #1 mattias_andersson

  Skum "bula" efter bråk

  Hej.
  Min lilla chihuahua mix hane blev påhoppad av en större hund. Direkt efter såg jag en utbuknad på vänster sida. Denna utbuknad känns typ som att de e vätska eller nånting i den å den guppar när han går. Syns när han går men inte annars. Han blev rejält blåslagen bokstavligt talat. Inget bitsår men rejält blå över magen. Kvällen de hände så var han dålig å kräktes och dagen efter sov han. Sen har han varit pigg. Lite öm framme vid bröstkorgen första dagen men inget som inte var logiskt. Blåmärkena börjar gå bort. Men inte denna bula. Han verkar inte ha ont. Han äter, sover, kissar å bajsar som vanligt. Ja tänkte kan han ha fått ett bråck. ? Detta e precis där revbenen slutar. E de kanske nån blödning så de e vätska. Dum som ja e har ja inte, eller ja har inte ens haft möjlighet med försäkring efter wn hård å lång separation som lämnat mig luspank. Kan inte ens köpa mat till mig just nu. Loke som han heter har de dock väldigt bra med motion och mat osv så snälla inga moralkakor.
  Men denna “bula” oroar mig.
  Sen en liten liten knöl i skinnet på höger sida. Har han iof alltid haft. Känns som revben typ men när ja kände idag va de en kila i huden. Denna gillade han inte när ja tog mellan fingrarna.
  Jag vet jag borde till en veterinär när ja e så orolig men jag kan verkligen inte :-(

Inlägg 1-1 av 1

Forum Hund

 • Rodnad knöl ljumsken

  Hej på er! Har en Cane Corso som är 10 månader nu. Vi har plockat några fästingar på honom, Men märkte detta nu en knöl som var väldigt röd i ljumsken. Vi har tagit en fästing där i ljumsken, men är helt säker på att det är den lilla rodnade…

 • Eurasier tik vill varken eller leka

  Min tvååriga eurasier slutade löpa för en vecka sedan. Jag vet inte om hon är deprimerad eller bara trött, men hon är inte så pigg på att varken gå eller leka. När vi tar henne på promenader gör hon det motvilligt och vill inte ens leka med andra hundar vilket…

 • Biverkningar fästinghalsbandet Eresto

  Min york har fått biverkningar av halsbandet, darrningar och verkar väldigt trött. Har nu varit av med halsbandet i 5 veckor, hur länge sitter medlet kvar i kroppen?

Gå till forumet om Hund
© 2019 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons