Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga eller boka videosamtal på FirstVet.se

Gå till FirstVet

FirstVet finns som app för iPhone, iPad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. erica_säll #1 erica_säll

  Legg perthes

  Jag har en chihuahua på 10 månader som antagligen har drabbats av legg perthes. Enligt veterinären så är han i ett tidigt stadie , men dem funderar på operation. Jag undrar om det går att rehabilitera honom istället ? Eller är operation det enda utvägen? Han haltar hela tiden och stödjer inte alls på benet.
  Om det skulle bli så att man måste operera så tänker inte försäkringen det, de går inte under dolda fel heller… Vet inte hur jag ska få ihop pengar till en operation… Snälla hjälp, berätta allt ni vet

  Mvh orolig matte

 2. Starzinger # Starzinger svarade

  Allt beror ju på hur pass långt de har gått, rehabilitering är ju viktigt för att motverka artros. Men om veterinären säger att operation är den enda utvägen så är de nog så men uppsök en annan veterinär för ett andra utlåtande.

Inlägg 1-2 av 2

Forum Hund

 • Jeg er lei av å sitte

  Jeg er lei av å sitte hjemme med sykdommen min. Jeg skal ingen steder de neste ukene. Han ønsker å gjøre noe og tjene penger på det. Kan du gjøre det hjemme? Gi oss beskjed hvis du vet, jeg er veldig takknemlig for deg.

 • funnet uten å snyte på Internett

  Går du ofte til selskaper som er engasjert i installasjon eller utskifting av bad?

 • Dragselars påverkan på hundar?

  Hej, Har läst en artikel om dragselar för hundar på Djursidan.se - https://djursidan.se/hund/bast-i-test-dragsele-for-hund/ Har dock några funderingar, finns det någon risk med att låta en hund dra med dragsele? Hur ska man tänka om man har valp, när kan man börja dra?

Gå till forumet om Hund
© 2022 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons