Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Besök veterinären i mobilen.

• Öppet 07:00 - 24:00 alla dagar.
• Gratis med djurförsäkring.

Läs mer och boka här!

Är du veterinär? Just nu söker vi fler veterinärer till FirstVet.
Läs mer och ansök på firstvet.se.

FirstVet - Din veterinär på nätet

FirstVet finns som app till iPhone, iPad och Android.
Ladda ner appen i App Store eller på Google Play.

Annons
 1. Gunsan #1 Gunsan (uppdaterad: )

  Jästsvamp

  Hej alla!
  Jag har en Irish softcoated wetten terrier som jag fick för 2 år sedan. Redan då kliade han sig väldigt och ägaren sa att han hade eksem, och hade köpt vanliga “människosalvor”
  Vi tog vovven till veterinär som sa att det var jästsvamp, och han fick speciellt shampo och kortisontabletter och han blev bättre, sen började det igen. Nu har han även tappat päls och kliar sig mycket speciellt i mustacherna. Han tar fortfarande kortison.
  Är det någon som har haft något liknande?

 2. Lena-4c # Lena-4c svarade

  Låter som om hunden har ett fel ph-värde som gör att jästsvamparna trivs hos den. Jag skulle prova att ge ett tillskott från Standardt som heter just Ph-balans alt. Proteinfri Kalk för att återställa ph-värdet hos hunden.

Inlägg 1-2 av 2

Forum Hund

 • Diabetes mellitus hund

  Diabetes mellitus, sockersjuka, är en gammal sjukdom som var känd redan för flera hundra år sedan. Sjukdomen innebär en brist på insulin, insulin får istället injiceras. Behandlingen är vanligen livslång.

 • Demens???

  Är det någon som upplever samma problem som jag med min 14 år gamla Parson russel-hane; att han har svårt att komma till ro om kvällarna och vandrar runt, runt i lägenheten samt krafsar ibland på olika dörrar?? Kan det vara demens?? Vet någon hur hörseln på en så pass…

 • Rodnad knöl ljumsken

  Hej på er! Har en Cane Corso som är 10 månader nu. Vi har plockat några fästingar på honom, Men märkte detta nu en knöl som var väldigt röd i ljumsken. Vi har tagit en fästing där i ljumsken, men är helt säker på att det är den lilla rodnade…

Gå till forumet om Hund
© 2019 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons