Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. Gun Moberg #1 Gun Moberg (uppdaterad: )

  Fästingar hund

  Diskussion kring frågan Fästingar hund

  Hej.
  Min snart 10 mån valp slutade nästan äta för två månader sedan, trodde först det berodde på könsmognad eftersom han inte uppvisade ngr andra symtom. Kontaktade vet som först misstänkte tonsilit, en veckas penc kur men han blev inte bättre. Åter vet som då tog bld- prov som visade Anaplasma. En 20 dagars penc kur som snart är slut, men aptiten har inte kommit tillbaka ännu. Jag är orolig för hur det ska sluta, min hund (Collie/Belgare) väger idag 18 kg.
  Hälsningar
  Gun

 2. Lena-4c # Lena-4c svarade

  Du skriver inte vad du fodrar med men om du inte har provat att ge färskfoder så skulle jag rekommemdera detta men även ge extra b-vit eftersom de ökar aptiten. Lycka till!

Inlägg 1-2 av 2

Forum Hund

 • Diarré

  8årig bordercollie. Kastrerad hane har diarré till å från.provat kokt ris utan resultat.annars i övrigt pigg å busig. Råd?

 • Hund med separationsångest

  Hej! Hämtade hem en omplaceringshund för ca 2 veckor sedan som är 11 månader gammal, 50% golden, 25% schäfer, 25% Australien shepard, och vi har märkt att han har extrem separationsångest. Vi kan inte ens gå ut i 5 minuter utan att han springer runt och skäller och ylar, han…

 • Okompetent veterinär?

  Jag har haft problem med att hunden slickade/tuggade sig i baken/höften/anus hela sommaren. När i början av augusti huden på båda sidorna nära anus öppningen har blivit röd och irriterad gick jag till veterinären som jag brukade besöka förut. Fick tvätta bort Frontline behandlingen (som jag brukar lägga på hunden…

Gå till forumet om Hund
© 2020 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons