Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. Gun Moberg #1 Gun Moberg (uppdaterad: )

  Fästingar hund

  Diskussion kring frågan Fästingar hund

  Hej.
  Min snart 10 mån valp slutade nästan äta för två månader sedan, trodde först det berodde på könsmognad eftersom han inte uppvisade ngr andra symtom. Kontaktade vet som först misstänkte tonsilit, en veckas penc kur men han blev inte bättre. Åter vet som då tog bld- prov som visade Anaplasma. En 20 dagars penc kur som snart är slut, men aptiten har inte kommit tillbaka ännu. Jag är orolig för hur det ska sluta, min hund (Collie/Belgare) väger idag 18 kg.
  Hälsningar
  Gun

 2. Lena-4c # Lena-4c svarade

  Du skriver inte vad du fodrar med men om du inte har provat att ge färskfoder så skulle jag rekommemdera detta men även ge extra b-vit eftersom de ökar aptiten. Lycka till!

Inlägg 1-2 av 2

Forum Hund

 • Jättestressad cane corso

  Har en Cane Corso på 1 år och 2mån. Han är och har blivit ännu mer stressad. Alltså super stressad. Så fort vi ska åka iväg eller bara en av oss i familjen så börjar han gå runt runt med svansen mellan benen och öronen bakåt och som kryper ihop.…

 • Diabetes mellitus hund

  Diabetes mellitus, sockersjuka, är en gammal sjukdom som var känd redan för flera hundra år sedan. Sjukdomen innebär en brist på insulin, insulin får istället injiceras. Behandlingen är vanligen livslång.

 • Demens???

  Är det någon som upplever samma problem som jag med min 14 år gamla Parson russel-hane; att han har svårt att komma till ro om kvällarna och vandrar runt, runt i lägenheten samt krafsar ibland på olika dörrar?? Kan det vara demens?? Vet någon hur hörseln på en så pass…

Gå till forumet om Hund
© 2019 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons