Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga eller boka videosamtal på FirstVet.se

Gå till FirstVet

FirstVet finns som app för iPhone, iPad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. Administratör #1 Administratör

  Regler för Veterinärens forum

  Moderatorer
  Den dagliga driften av diskussionsforumet sköts av förtroendevalda medlemmar, så kallade moderatorer. Dessa finns till för att vara hjälpsamma och göra forumet så trevligt som möjligt, men deras uppgift är också att se till så att lagar och regler följs.

  Regelbrott
  Medlemmar som bryter mot reglerna eller på annat sätt missbrukar Veterinären.nu:s tjänster stängs av med omedelbar verkan. Mindre allvarliga överträdelser kan föregås av en eller flera varningar, beroende på missbrukets karaktär och omfattning. Om förseelsen är grov gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och/eller all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

  Integritet
  Veterinären.nu lagrar besökares IP-adresser i en databas. Denna databas är inte tillgänglig för allmänheten utan används för att undersöka och följa upp eventuellt missbruk av tjänsten.

  Friskrivning
  Alla inlägg i Veterinären.nu:s forum, kommentarer till artiklar och nyheter samt frågor i frågelådan uttrycker skribentens åsikter och varken Veterinären.nu eller dess moderatorer och medarbetare kan hållas ansvariga för innehållet i dessa. Vi reserverar oss rättigheten att ändra villkor och regler.

Inlägg 1-1 av 1

Forum Hund

 • Jeg er lei av å sitte

  Jeg er lei av å sitte hjemme med sykdommen min. Jeg skal ingen steder de neste ukene. Han ønsker å gjøre noe og tjene penger på det. Kan du gjøre det hjemme? Gi oss beskjed hvis du vet, jeg er veldig takknemlig for deg.

 • funnet uten å snyte på Internett

  Går du ofte til selskaper som er engasjert i installasjon eller utskifting av bad?

 • Dragselars påverkan på hundar?

  Hej, Har läst en artikel om dragselar för hundar på Djursidan.se - https://djursidan.se/hund/bast-i-test-dragsele-for-hund/ Har dock några funderingar, finns det någon risk med att låta en hund dra med dragsele? Hur ska man tänka om man har valp, när kan man börja dra?

Gå till forumet om Hund
© 2022 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons