Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. Administratör #1 Administratör

  Regler för Veterinärens forum

  Moderatorer
  Den dagliga driften av diskussionsforumet sköts av förtroendevalda medlemmar, så kallade moderatorer. Dessa finns till för att vara hjälpsamma och göra forumet så trevligt som möjligt, men deras uppgift är också att se till så att lagar och regler följs.

  Regelbrott
  Medlemmar som bryter mot reglerna eller på annat sätt missbrukar Veterinären.nu:s tjänster stängs av med omedelbar verkan. Mindre allvarliga överträdelser kan föregås av en eller flera varningar, beroende på missbrukets karaktär och omfattning. Om förseelsen är grov gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och/eller all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

  Integritet
  Veterinären.nu lagrar besökares IP-adresser i en databas. Denna databas är inte tillgänglig för allmänheten utan används för att undersöka och följa upp eventuellt missbruk av tjänsten.

  Friskrivning
  Alla inlägg i Veterinären.nu:s forum, kommentarer till artiklar och nyheter samt frågor i frågelådan uttrycker skribentens åsikter och varken Veterinären.nu eller dess moderatorer och medarbetare kan hållas ansvariga för innehållet i dessa. Vi reserverar oss rättigheten att ändra villkor och regler.

Inlägg 1-1 av 1

Forum Hund

 • Veterinärbesök i mobilen - Ett billigare alternativ för djurägare

  Veterinärbranschen får ständigt kritik för prisutvecklingen från svenska djurägare - nu går alla svenska djurförsäkringsbolag ihop med den digitala veterinärkliniken FirstVet för att låta djurägare besöka veterinären kostnadsfritt via mobilen.

 • test

  sadwsfwefweafcv13213

 • Kaufen Sie Führerschein, Reisepass, Personalausweis ((whatsapp +237.7376.7260))) ((fernando22clinton

  Kaufen Sie Führerschein, Reisepass, Personalausweis ((whatsapp +237.7376.7260))) ((fernando22clinton@gmail.com)), Geburtsurkunde und mehr Dokumente ((((fernando22clinton@gmail.com)) Wir bieten Führerscheine, Personalausweise, Pässe, Visa, Heiratsurkunden, gefälschte Euros, Dollars, Pfund, Taufkarten, Diplome aller Art zu verkaufen, ((WhatsApp +237.7376.7260)) Registrierung IELTS, TOEFL und Gre Certificat ((fernando22clinton@gmail.com)) Wir produzieren hochwertige authentische Pässe, Führerschein, Personalausweis. Datenbank registriert und nicht…

Gå till forumet om Hund
© 2020 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons