Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga eller boka videosamtal på FirstVet.se

Gå till FirstVet

FirstVet finns som app för iPhone, iPad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. Boaro #1 Boaro

  orolig för att min häst inte kissar tillräckligt

  Under vissa nätter har vi haft våra hästar inne och vi har lagt märke till att Caramba (sto 20 år) inte kissat vid något av dessa tillfällen. Hon verkar frisk i övrigt och visar inga tecken på förhöjd temp eller någon allmänn nedsättning i beteende eller funktion. Det enda anmärkningsvärda är att hon dricker väldigt lite när hon står i boxen. Hon äter hö och lite betfor när hon är inne,hon får morötter dagligen (5-6 st) när hon går ute. Hennes vikt är runt 600 kg och jag kan nog uppfatta henne som lite överviktig under sommarperioden. Jag har inte observerat henne i hagen så jag vet inte med säkerhet hur ofta hon kissar i den miljön. Tacksam för någon kunnig reflektion.

Inlägg 1-1 av 1

Forum Häst

 • Kvarka häst

  Kvarka är en smittsam sjukdom som orsakar näsflöde, feber och svullna lymfknutor. Sjukdomen orsakas av bakterie och smittas både direkt mellan hästar och indirekt via människor och utrustning.

 • Luftvägsproblem häst

  Hästar som en gång drabbats av kvickdrag/hosta har mycket lättare att drabbas igen än en häst som aldrig haft liknande problem. Många kräver långa och dyra behandlingar. Av den anledningen är det mycket bättre att förebygga problemen än att behandla. Använder man sunt förnuft kommer man långt!

 • Fölning häst

  För att kunna ge fölet och stoet de bästa förutsättningarna är det viktigt att ha vissa grundläggande kunskaper om hur en normal dräktighet och fölning skall fortlöpa.

Gå till forumet om Häst
© 2022 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons