Veterinären.nu – Sveriges ledande hälsoportal för sällskapsdjur
× Stäng

Frågelådan är
flyttad till FirstVet.

Ställ din fråga gratis på FirstVet.se

GÅ TILL FIRSTVET

FirstVet finns som app för Iphone, Ipad och Android. Ladda ner appen i App Store eller på Google Play

Annons
 1. Elvira00 #1 Elvira00

  Tror att jag blivit lurad när jag köpte ett marsvin !!

  Hejsan!
  Jag har 3 marsvin och två av dem är 7 månader. Den äldsta är 1 år enligt djuraffären jag köpte henne i, men allt tyder på att hon är ett gammalt marsvin! Vet ni hur man kan kolla det exakt uran att behöva gå till veterinär?

 2. Forum moderator # Forum moderator svarade

  Hej Elvira!
  Vad är det som får dig att tro att hon är äldre än de angett i djuraffären? Verkar hon sjuk? Har hon ett annorlunda beteende?
  Det är nog mycket svårt att själv kolla hur gammal hon är. Kanske en väldigt marsvin-van veterinär kan våga sig på en ungefärlig gissning. Ibland kan veterinärer se på tänderna om det är ett ungt eller äldre djur. Undrar varför du upplever henne som “gammal”?

Inlägg 1-2 av 2

Forum Gnagare

 • Skötselråd chinchilla

  Den lilla chinchillan (Chinchilla lanigeia) är en gnagare, nära släkt med marsvin och piggsvin. En chinchilla kan leva väldigt länge. Enstaka individer har blivit upp mot 18-20 år men den genomsnittliga livslängden ligger på 10-15 år.

 • Mag och tarmsjukdomar marsvin

  Alla former av mag-tarmsjukdomar på marsvin är akuta tillstånd. Om behandling inte sätts in på ett tidigt stadium riskerar man hastiga dödsfall.

 • Ceannaigh Pas Cláraithe, ceadúnas tiomána, cárta aitheantais [quickdoccuments@gmail.com] (((+ + 2376

  Ceannaigh Pas Cláraithe, ceadúnas tiomána, cárta aitheantais [quickdoccuments@gmail.com] (((+ + 237673581889))) Phas 24 uair a chloig ráthaithe, saoránacht, cártaí Id, ceadúnas tiomána, dioplómaí, céimeanna, teastais seirbhíse atá ar fáil. Seirbhísí víosa turasóireachta agus gnó atá ar fáil do chónaitheoirí gach 50 stát agus gach náisiúntacht ar fud an domhain. Tá…

Gå till forumet om Gnagare
© 2020 Veterinären.nu. Allt innehåll är skyddat enligt upphovsrättslagen. Veterinären.nu drivs av Onlinevet 247 AB.
Annons